Arbëri

​GAP: Kryetarët e komunave kanë realizuar 364 nga 903 premtimet në fushatën zgjedhore më 2017

​GAP: Kryetarët e komunave kanë realizuar 364 nga 903 premtimet në fushatën zgjedhore më 2017
Foto: GAP
 

Nga 903 premtime të evidentuara nga Instituti GAP nga kryetarët e komunave të Kosovës, gjatë fushatës zgjedhore më 2017, deri në qershor të 2020-s janë përmbushur 364 premtime, 185 janë realizuar pjesërisht, 206 kanë filluar të përmbushen, e për 148 nuk është evidentuar asnjë nismë në përmbushjen e tyre, sipas të dhënave më të fundit të Institutit GAP në platformën “Letërnjoftimi i Komunave”.

Ky institut ka bërë të ditur se numri më i madh i premtimeve është realizuar në fushën e çështjeve sociale (74%), fushën e bujqësisë (57%) dhe atë të administratës (53%).