Arbëri

Thaçi fton shqiptarët në Mal të Zi të votojnë masivisht

Foto: Alban Bujari / KOHA
 

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, ka ftuar shqiptarët në Mal të Zi, të shfrytëzojnë momentin dhe të dalin e të votojnë masivisht.

Zgjedhjet parlamentare në vendin fqinj, do të mbahen të dielën (30 gusht).