Arbëri

Ura e Madhe e Kukësit do të bashkojë brigjet e Drinit në Rrugën e Kombit

Ura e Madhe e Kukësit do të bashkojë brigjet e Drinit në Rrugën e Kombit

Kryeministri Edi Rama ka postuar pamjet e urës së Madhe në Kukës në rrugën e Kombit. Kryeministri tregon më shumë detaje duke shkruar se “Ura do të jetë e varur në 310 m gjatësi dhe struktura e saj mbajtëse kryesore, do të jetë një element mbresëlënës prej çeliku special, me hapësirë 270m dhe lartësi 50m!”

Teksa publikon pamjet e urës së vjetër dhe të re, kryeministri thumbon dhe opozitën, duke thënë se “dallimi mes nesh e atyre përpara është fiks si dallimi në foto mes urës së vjetër dhe të resë”.