Arbëri

Mbi 1.200 punëtorë shëndetësorë të prekur me COVID-19

 

Gjinekologu Burim Krasniqi është një prej 7 mjekëve të vdekur si pasojë e infektimit me COVID-19.

Krasniqi, së fundmi ishte në kujdes intensiv, por nuk arriti të shërohej dhe vdiq të mërkurën, raporton KOHA.

Që nga shfaqja e pandemisë, mbi 1.200 punëtorë shëndetësorë janë infektuar me koronavirus.