Arbëri

SBASHK-u do të pengojë mësimin në shkolla nëse Qeveria nuk siguron dezinfektim e mjete higjienike

 

Nëse Qeveria nuk arrin të sigurojë mjete të nevojshme për dezinfektimin e shkollave dhe blerjen e dezinfektuesve e pajisjeve të tjera higjienike, Sindikata e Arsimit do të pengojë realizimin e mësimit në shkolla.

Deri tash nuk ka një vendim konkret se si do të zhvillohet mësimi, por është përmendur kthimi në shkolla i nxënësve të disa klasave, raporton KOHA.