Arbëri

Kosova planifikon të pajiset me 380 mijë vaksina sezonale

 

Ministria e Shëndetësisë e Kosovës planifikon të pajisjet me 380 mijë vaksina sezonale, është kuptuar përmes hapjes së tenderit për furnizim me vaksina katërvalente të gripit.

Sipas përshkrimit në dosjen e tenderit, Ministria e Shëndetësisë ka kërkuar 376500 doza të vaksinës kundër gripit - për të rriturit, dhe 3000 doza të vaksinës kundër gripit sezonal - për fëmijët.