Arbëri

Me ligjin e ri kundër COVID-19 mund të dënoheni deri në 500 euro nëse s’respektoni masat

Me ligjin e ri kundër COVID-19 mund të dënoheni deri në 500 euro nëse s’respektoni masat
Foto: Enis Imeri / Koha

Ligji për Luftimin e Pandemisë Covid-19 që u votua nga Kuvendi i Kosovës parasheh dënime nga 35 euro deri në 500 euro.

Për mos vënie të maskës dhe mos mbajtje të distancës dënimi do të jetë 35 euro.