Arbëri

SRKEK-u thirrje deputetëve ta votojnë pakon e rimëkëmbjes ekonomike

Foto: Arkiv
 

Sindikata e Re Korporata Energjetike e Kosovës, i ka bërë thirrje deputetëve të Kosovës ta votojnë pakon për rimëkëmbje ekonomike.

“Duke parë gjendjen e rëndë ekonomike të gjithë qytetarëve të Kosovës ku bëjnë pjesë edhe punëtorët e KEK-ut me pa durim presim ta votoni pakon e rimëkëmbjes ekonomike ku hyn edhe 10%-shi i trustit pensional që mund t'i tërhjek çdo punëtorë. E dimë se nuk është ma i miri, e dimë se janë mjete të kursyera nga vetë ne dhe nuk është ndihmë nga Qeveria por është më se e domosdoshme kjo tërheqje në ketë kohë të vështirë dhe të rend ekonomike”, thuhet në thirrjen e SRKEK-ut.