Arbëri

Reshitaj thotë se projektligji për pandeminë është i kompletuar

Reshitaj thotë se projektligji për pandeminë është i kompletuar
Foto: Koha / Arkiv
 

Deputetët e Kuvendit të Kosovës pritet të votojnë në lexim të dytë projektligjin për parandalimin dhe luftimin e pandemisë COVID-19.

Kryetarja e komisionit për Shëndetësi, Albena Reshitaj tha se ky projektligj është i kompletuar me një fushë veprimtari të gjerë dhe specifikuar.