Arbëri

Punëtorëve të Telekomit u dalin pagat

Punëtorëve të Telekomit u dalin pagat

Punëtorët e Telekomit të Kosovës kanë marrë pagat për muajin korrik. Pas bllokimit dhe tërheqjes së mjeteve nga Z Mobile dhe zhbllokimit të xhirollogarive me ndërhyrjen e Qeverisë së Kosovës, situata financiare në këtë ndërmarrje publike u vështirësua.

Megjithatë, në ditën e 11 të muajit gusht ka filluar ekzekutimi i pagave. Kjo është konfirmuar për KosovaPress nga kryetari i Sindikatës së Punëtorëve të Telekomit, Lamih Balaj.