Arbëri

Gjermania ndihmon Shqipërinë me mbi 10 milionë euro në luftimin e COVID-19

Gjermania ndihmon Shqipërinë me mbi 10 milionë euro në luftimin e COVID-19

Gjermania ka ndihmuar Shqipërinë me mbi 10 milionë euro në luftimin e COVID-19.

Ministrja e Financave dhe Ekonomisë së Shqipërisë, Anila Denaj, zhvilloi sot një takim me ambasadorin gjerman Peter Zingraf ku u diskutua mbi intensifikimin e bashkëpunimit shqiptaro-gjerman përgjatë vitit 2020.