Arbëri

OraNews: Veliaj në Turqi për shërim të COVID-19

OraNews: Veliaj në Turqi për shërim të COVID-19
 

Më 28 korrik, kryebashkiaku i Tiranës, Erjon Veliaj, është konfirmuar me COVID-19 dhe nga atëherë, nuk është dhënë ndonjë detaj për ecurinë e betejës së tij me këtë sëmundje.

Por sot, OraNews shkruan se ai është nisur për Turqi, ku do të mjekohet në një prej klinikave të njohura të këtij vendi.