Arbëri

Lehtësohen procedurat për pajisje me pasaportë dhe patentë-shofer

Lehtësohen procedurat për pajisje me pasaportë dhe patentë-shofer

Ministri i Punëve të Brendshme, Agim Veliu, ka marrë vendim për lehtësimin e procedurës për pajisje/tërheqje të pasaportës dhe patentë-shoferëve.

Siç njofton kumtesa nga MPB-ja, me këtë vendim përkohësisht qytetarëve të Republikës së Kosovës do të ju mundësohet: