Arbëri

Kosova në 24 orët e fundit pati më pak të vdekur e të infektuar me COVID-19, rreziku ende i lartë

Kosova ka shënuar rënie në numrin e të vdekurve dhe të infektuarave me COVID-19 gjatë 24 orëve të fundit. Të premten, sipas të dhënave, të vdekur u konfirmuan tre persona, duke e çuar në 303 numrin e përgjithshëm.

Ndërsa 181 të tjerë kanë rezultuar pozitivë në testet për Covid-19, raporton KOHA.