Arbëri

VV-ja në pritje të PDK-së për mocion mosbesimi ndaj Qeverisë Hoti

VV-ja në pritje të PDK-së për mocion mosbesimi ndaj Qeverisë Hoti

Pas nisjes së mbledhjes së nënshkrimeve për mocion mosbesimi ndaj Qeverisë Hoti, nga Lëvizja Vetëvendosje kanë thënë se janë duke e pritur Grupin parlamentar të PDK-së që t’i japë propozimet për t’i shtuar në kërkesën për mocion.

Zëdhënësi i kësaj partie, Përparim Kryeziu i ka thënë “KOHËS” se aktualisht i kanë 31 nënshkrime dhe janë në përpunim e sipër të tekstit të mocionit.