Arbëri

Lëngu i cili ofron shumë benefite shëndetësore!

Lëngu i cili ofron shumë benefite shëndetësore!
Artikull i sponsorizuar

Jaffa Champion Lemonade është lëngu që përmban shumë përfitime shëndetësore në lëngun e saj, pasi që përbërësi tij kryesor, limoni, përmban një sërë benefitesh për shëndetin tonë.

Disa nga to janë: prezenca e lartë e vitaminës C dhe vitaminës A, bakër, kalcium, hekur, magnez, kalium, zink, fosfor, e mbi gjitha zvogëlon rrezikun nga sulmet e zemrës dhe sëmundjet e lëkurës.