Arbëri

Sot dy seanca, një vazhdon dhe një e re për pandeminë dhe për vlerat e UÇK-së

Sot dy seanca, një vazhdon dhe një e re për pandeminë dhe për vlerat e UÇK-së
 

Kuvendi i Kosovës do të vazhdojë punimet në orën 10.30. Fillimisht do të vazhdojë seanca e kaluar, ku do të votohet për propozim-rezolutat dhe rekomandimet, ndërsa prej orës 11:00, është paraparë nisja e një seancë të re.

Seanca e re do të fillojë me deklarime jashtë rendit të ditës dhe pyetje parlamentare, ndërsa më pas pritet të bëhet shqyrtimi i parë i Projektligjit për parandalimin dhe luftimin e COVID-19 në Kosovë dhe shqyrtimi i parë i Projektligjit për Mbrojtjen e Vlerave të Luftës së UÇK-së.