Arbëri

Veseli shërohet nga COVID-19, bën thirrje për kujdes

Veseli shërohet nga COVID-19, bën thirrje për kujdes

Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Kadri Veseli, është shëruar nga COVID-19.

PDK-ja ka njoftuar përmes faqes zyrtare në Facebook se “pas qëndrimit në izolim sipas udhëzimeve të mjekëve dhe rekomandimeve të IKSHP-së, Veseli është̈ kthyer me punët e përditshme në parti”.