Arbëri

Në spitalet e Kosovës 46 persona me COVID-19 në gjendje të rëndë

Në spitalet e Kosovës 46 persona me COVID-19 në gjendje të rëndë

Në klinikat në QKUK dhe shtatë spitalet rajonale në Kosovë po trajtohen 441 pacientë të konfirmuar me COVID-19, ndërsa prej tyre 46 janë në gjendje më të rënduar.

11 janë në respiratorë e 35 me maska CPAP, sipas raportit të SHSKUK-së