Arbëri

Ambasadori gjerman pajtohet me vlerësimin e ambasadorit amerikan rreth ligjit për vlerat e UÇK-së

Ambasadori gjerman pajtohet me vlerësimin e ambasadorit amerikan rreth ligjit për vlerat e UÇK-së

Ambasadori i ri i Gjermanisë në Kosovë, Jorn Rohde, është pajtuar me vlerësimin e ambasadorit amerikan Philip S. Kosnett për ligjin për vlerat e UÇK-së.

Kosnett kishte thënë se është mënyrë e gabuar për të treguar respektin ndaj UÇK-së dhe se kriminalizohet liria e të shprehurit, frikëson qytetarët.