Arbëri

Thaçi dekreton Ligjin për Buxhetin

Thaçi dekreton Ligjin për Buxhetin
Foto: Hashim Thaçi / FB

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, njofton se ka dekretuar Ligjin për Buxhetin, të cilin thotë se e ka pranuar pasditen e së mërkurës.

“Sapo dekretova Ligjin për Buxhetin dhe plotësim/ndryshimet e tij, të cilin e kam pranuar dje pasdite. E bëra dekretimin e menjëhershëm që sa më parë të ekzekutohen pagesat për qytetarët tanë dhe të zbuten pasojat e pandemisë”, njofton Thaçi përmes Facebook-ut.