Arbëri

Gjuriqi provokon, Trepçën e quan “resurs strategjik për zhvillimin e Krahinës sonë jugore”

Gjuriqi provokon, Trepçën e quan “resurs strategjik për zhvillimin e Krahinës sonë jugore”

Marko Gjuriq vazhdon avazin e vjetër, duke provokuar e nxitur zemërimin e shtetasve të Republikës së Kosovës sa herë e përmend a i referohet asaj. Kështu ndodhi edhe sot, në Ditën e Minatorëve, me ç’rast ai i uroi xehetarët e “Trepçës”, sigurisht jo ata shqiptarë.

Xehetar-Metalurgjik – Kimik “Trepça” është resurs strategjik, i cili me dekada jep kontribut të rëndësishëm për zhvillimin e Krahinës sonë jugore, por edhe për përparimin ekonomik dhe të përgjithshëm të Republikës së Serbisë”, është shprehur Marko Gjuriq, shefi i Zyrës për Kosovën (në Qeverinë e Serbisë), duke uruar Ditën e Minatorëve, bëri të ditur kjo Zyrë përmes një komunikate, transmeton Koha.net.