Arbëri

Gjej shtëpinë tënde në Mobilerinë CANDEO

Gjej shtëpinë tënde në Mobilerinë CANDEO
Foto: Artikull i sponsorizuar

Kur është fjala për mobilje me standard dhe kualitet evropian, me çmime jashtëzakonisht të përballueshme dhe konkurruese në treg, me një shpejtësi marramendëse të prodhimit të këtyre mobiljeve… vendi ku ndodhin këto magji është Mobileria CANDEO.

Fabrika e prodhimit të mobiljeve CANDEO, e cila operon që 15 Vite, së fundmi ka hapur edhe dyqanin ‘Showroom’ në Qendër të Prishtinës, tek Kompleksi ‘RAMIZ SADIKU’ Rruga Tirana, H-C. Në këtë hapësirë prej 700 m2, klientët kanë mundësi të vizitojnë sallën ku janë të ekspozuara mobilje të prodhuara nga CANDEO.