Arbëri

15 të vdekur dhe 218 raste të reja me COVID-19 në Kosovë

15 të vdekur dhe 218 raste të reja me COVID-19 në Kosovë
Foto: KOHA

15 persona kanë vdekur e 218 raste të reja me COVID-19 në Kosovë janë regjistruar sot.

Sipas institucioneve shëndetësore, IKSHPK-së dhe MSH-së, të mërkurën janë marrë mostrat e 461 persona. 156 persona janë shëruar nga virusi.