Arbëri

Sot mblidhen dy komisione parlamentare

Sot mblidhen dy komisione parlamentare
Foto: Koha / Ilustrim
 

Dy komisione parlamentare pritet të mblidhen gjatë ditës së sotme.

Në orën 09:00, pritet të fillojë punën Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe mbikëqyrjen e Agjencisë kundër Korrupsionit, i cili do të shqyrtojë Raportin Vjetor i punës së Këshillit Gjyqësor të Kosovës për vitin 2019 dhe Raportin Vjetor i punës së Këshillit Prokurorial për vitin 2019.