Arbëri

Ismaili: Zemaj, partner i krimit të blerjes së barnave me çmime abuzuese

Ismaili: Zemaj, partner i krimit të blerjes së barnave me çmime abuzuese

Ish-ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili, ka thënë se ministri aktual, Armend Zemaj, është bërë partner i krimit të blerjes së barnave me çmime abuzuese, pas vendimit për shfuqizim të udhëzimit administrativ për rregullimin e çmimeve të barnave.

Ismaili ka thënë se shfuqizimi i atij udhëzimi nënkupton se shfuqizohet rregullativa “që do të mundësonte ndalimin e plaçkitjes së qytetarëve dhe vetëm gjatë mandatit tim kurseu mbi 12 milionë euro në blerje të barnave”.