Arbëri

Rriten çmimet e prodhimeve bujqësore

Rriten çmimet e prodhimeve bujqësore

Agjencia e Statistikave të Kosovës (ASK) njofton se janë rritur çmimet e prodhimeve bujqësore.

ASK-ja ka publikuar “Indeksin e Çmimeve të Prodhimeve dhe Çmimet në Bujqësi“ për tremujorin e dytë të këtij viti. Thotë se ka bërë ndërrimin e vitit bazë të indeksit nga 2010=100 në 2015=100 sipas metodologjisë së Eurostat-it.