Arbëri

Mbi 1.000 gjoba për mosrespektim të masave kundër pandemisë

Mbi 1.000 gjoba për mosrespektim të masave kundër pandemisë
Foto: Ilustrim

Në periudhën e fundit në Kosovë është regjistruar një numër rekord i të infektuarve me koronavirusin e ri, si dhe një numër në rritje i vdekjeve si pasojë e sëmundjes COVID-19.

Nga 27 korriku deri më 3 gusht, janë regjistruar mbi 1.500 raste të reja të të infektuarve dhe rreth 50 viktima.