Arbëri

​Të hënën nis licencimi i laboratorëve privatë për realizimin e testeve serologjike

​Të hënën nis licencimi i laboratorëve privatë për realizimin e testeve serologjike
Foto: Koha / Arkiv
 

Ministri i Shëndetësisë Armend Zemaj ka paralajmëruar sot gjatë ditës ashpërsimin e masave kundër COVID-19, derisa tash, ka njoftuar se nga e hëna do të fillojë edhe licencimi i laboratorëve privatë për realizimin e testeve serologjike dhe atyre molekulare.

"Nga e hëna do të fillojë licencimi i laboratoreve private për realizimin e testeve serologjike dhe atyre molekulare", shkruan Zemaj.