Arbëri

Mbyllen disa pishina në Kosovë

Foto: Koha / Ilustrim
 

Policia e Kosovës, sot gjatë ditës në disa rajone ka ndërmarr veprime ndaj disa pronarëve, që kishin hapur pishinat e tipit ‘të hapura’, në kundërshtim me vendimin e Qeverisë së Kosovës. Të njëjtat, i ka mbyllur.

Nuk bëhet e ditur se cilat pishina janë mbyllur, por policia përmes një njoftimi për media, thotë se në bashkëpunim dhe koordinim me Prokurorinë e Shtetit, në të gjitha rastet ku janë hasur pishinat e tilla të hapura, ndaj pronarëve janë incuar rastet ‘Mos veprimi sipas dispozitave shëndetësore gjatë epidemisë’.