Arbëri

Greqia shtyn deri më 14 gusht memorandumin për bllokimin e kufirit me Shqipërinë

Greqia shtyn deri më 14 gusht memorandumin për bllokimin e kufirit me Shqipërinë
 

Qeveria greke ka vendosur shtyrjen e memorandumit për bllokimin e kufirit me Shqipërinë, Maqedoninë e Veriut dhe Turqinë deri në datën 14 gusht.

Sipas Qeverisë greke deri në datë 14 gusht kalojnë shtetasit shqiptarë me leje qëndrimi, shtetasit grekë, punëtorët sezonalë, anëtarët e familjeve të shtetasve grekë, diplomatët etj.