Arbëri

Nënshkruhet marrëveshja për asistencën makro-financiare me BE-në në vlerë 100 mln €

Nënshkruhet marrëveshja për asistencën makro-financiare me BE-në në vlerë 100 mln €
 

Ministria e Financave dhe Banka Qendrore e Kosovës (BQK) kanë nënshkruar marrëveshjen e kredisë për asistencën makro-financiare me Bashkimin Evropian, në vlerë prej 100 milionë euro.

Marrëveshja është nënshkruar nga ministrja e Financave Hykmete Bajrami, zëvendësguvernatori i BQK-së Sokol Havolli dhe komisionari për Ekonomi i BE-së, Paolo Gentiloni.