Arbëri

Gjysmë milioni maska do të shpërndahen për qytetarët në Kosovë

 

Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj, ka njoftuar në konferencë për media se ka shpërndarë resurce të reja në luftimin e pandemisë COVID-19.

Ai ka treguar se janë angazhuar 200 profesionistë në funksion të menaxhimit të pandemisë. Po ashtu ka treguar se janë planuar disa aplikacione për licencimin e laboratorëve dhe institucioneve private për testime për COVID-19.