Arbëri

Protestë dhe kundër-protestë rreth ndërtimit të xhamisë në Prishtinë

 

Një numër i vogël i qytetarëve kanë protestuar kundër ndërtimit të xhamisë së madhe në Prishtinë, por vetë organizatori nuk ka qenë prezent.

Të pranishmit kanë thënë se nuk janë kundër xhamisë, por kundër modelit që është përzgjedhur.