Arbëri

Rriten kërkesat për regjistrim të pronës në emër të të dy bashkëshortëve

 

Shumë fushata e iniciativa janë ndërmarrë në Kosovë gjatë viteve të fundit, me qëllim të vetëdijesimit të grave dhe vajzave për të drejtën e tyre në trashëgimi.

Që nga viti 2016, Qeveria e Kosovës ka miratuar udhëzimin për masat e veçanta të regjistrimit të pronës në emër të përbashkët, raporton KOHA.