Arbëri

Hoti vlerëson se e ka kthyer mbështetjen që i mungonte Kosovës

Hoti vlerëson se e ka kthyer mbështetjen që i mungonte Kosovës
 

Kryeministri Avdullah Hoti thotë se për një muaj punë ia ka kthyer Kosovës mbështetjen që i mungonte nga Bashkimi Evropian dhe SHBA-ja.

Ai përmes një statusi në Facebook, ka thënë se kjo është arritur me vendosmëri dhe guxim.