Arbëri

27 raste të reja me COVID-19 në komunat veriore

27 raste të reja me COVID-19 në komunat veriore
Foto: Ilustriim

Në katër komunat veriore me shumicë serbe: Mitrovicë e Veriut, Leposaviq, Zubin Potok dhe Zveçan në 24 orët e fundit janë regjistruar 27 raste të reja me COVID-19.

Sipas Radio kontakt Plus, në Mitrovicë të Veriut janë shënuar 13 raste, në Leposaviq e Zubin Potok nga pesë dhe në Zveçan katër.