Arbëri

Katër viktima dhe 198 raste të reja me Covid-19 në Maqedoninë Veriore

Katër viktima dhe 198 raste të reja me Covid-19 në Maqedoninë Veriore

Gjatë 24 orëve të fundit, nga 1382 teste të realizuara, 198 kanë rezultuar pozitivë me Covid-19 në Maqedoninë Veriore, derisa janë shënuar katër viktima.

Sipas qyteteve në Shkup janë regjistruar 83 raste, Kumanovë-12, Dibër-1, Shtip-21, Prilep-2, Tetovë-9, Strugë-3, Veles-2, Manastir-11, Ohër-3, Gostivar-10, Radovish-7, Koçani- 1, Probishtip-2, Demir Hisar-3, Shën Nikollë-27, Kërçovë -1.