Arbëri

Von Cramon: Grenelli deshi të anashkalonte BE-në dhe Qeverinë Kurti

Von Cramon: Grenelli deshi të anashkalonte BE-në dhe Qeverinë Kurti

Raportuesja për Kosovën në Parlamentin Evropian, Viola von Cramon, e ka quajtur kritike qasjen e ambasadorit Richard Grenell rreth rifillimit të dialogut Kosovë – Serbi.

Sipas saj, i emisari special i Administratës Trump për dialogun, deshi të anashkalonte Bashkimin Evropian dhe ish-qeverinë, atë Kurti.