Arbëri

Deputetët vazhdojnë përplasjet, s’ka vota mbi ligjin për pandeminë

Orë të tëra debat e përplasje dhe sërish Kuvendi nuk ka pasur vota të mjaftueshme për të çuar përpara projektligjin për pandeminë.

Dy rezoluta të propozuara, një nga Vetëvendosje e tjetra nga PDK-ja, që synonin miratimin në procedurë të përshpejtuar të projektligjit, dështuan të votoheshin në mungesë kuorumi.