Arbëri

Të prekurit me COVID-19 nga Mitrovica do të trajtohen në Vushtrri

Të prekurit me COVID-19 nga Mitrovica do të trajtohen në Vushtrri
 

Ushtruesi i detyrës i Drejtorit të Përgjithshëm të Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës, Valbon Krasniqi, ka bërë të ditur se Spitali në Vushtrri do të shërbejë për trajtimin e pacientëve me COVID-19 nga kjo Komunë dhe ajo fqinje, Vushtrria.

Tashmë në spitalet regjionale në qytete më të mëdha po trajtohen pacientët me COVID-19.