Arbëri

Mbi 100.000 euro shpërblime nga Viva Fresh Store!

Mbi 100.000 euro shpërblime nga Viva Fresh Store!
Artikull i sponsorizuar

Për katër javë rresht, nga Viva Fresh Store, u dhanë mbi 100.000 euro shpërblime për të gjithë fituesit e deritashëm të lojës shpërblyese me të madhe në VEND “Krejt po LUJNË, shumë po FITOJNË”.

Loja shpërblyese tanimë ka hyrë në javën e pestë të saj dhe deri me tani, janë shpërblyer MBI 1600 konsumatorë besnikë, në krejt Kosovën, me; 50she, 100she, 200she dhe 500she KESH!