Arbëri

Shaip Kamberi ia dorëzon Vuçiqit kërkesat, nga plotësimi i tyre varet hyrja në Qeveri

Shaip Kamberi ia dorëzon Vuçiqit kërkesat, nga plotësimi i tyre varet hyrja në Qeveri

Kryetari i Partisë për Veprim Demokratik dhe kryesuesi i listës zgjedhore “Alternativa Demokratike Shqiptare – Lugina e Bashkuar”, Shaip Kamberi deklaroi se sot përfaqësuesit e kësaj liste ia përcollën presidentit të Serbisë, Aleksandar Vuçiq, kërkesat e tyre dhe shtoi se pasi të marrë përgjigjen do të shqyrtojnë nëse eventualisht do të bëhen pjesë e e Qeverisë së re, raporton agjencia FoNet, transmeton Koha.net.

Presidentit Vuçiq ia dorëzuam kërkesat tona me shkrim. Në radhë të parë duhet të bisedohet për integrimin, për problemet rreth arsimit, për zhvillimin ekonomik dhe pjesëmarrjen tonë të dukshme në ato institucione. Vetëm pasi të marrim përgjigje do të shqyrtojmë eventualisht ofertën për t’u bërë pjesë e Qeverisë së re”, u ka deklaruar gazetarëve Shaip Kamberi, pas takimit me presidentin Vuçiq, në kuadër të konsultimeve për formimin e Qeverisë së re.