Arbëri

Surroi: Ende nuk është kuptuar sesa dramatike është situata me COVID-19

Foto: Koha
 

Shkrimtari dhe publicisti Veton Surroi ka vlerësuar se në Kosovë ende nuk është kuptuar sesa dramatike është situata me COVID-19.

Në një postim në Facebook, ai ka thënë se shembja shëndetësore, sociale, ekonomike dhe e sigurisë së vendit është lehtë e parashikueshme nëse nuk bëhet ndryshim dramatik në trajtimin e COVID-19.