Arbëri

Gjykatat e prokuroritë me kapacitete të reduktuara, ka të infektuar

Më shumë se një muaj pasi sistemi i drejtësisë iu rikthye punës me kapacitete të plota, prokuroritë dhe gjykatat sërish kanë reduktuar punën.

Institucionet i janë rikthyer planit emergjent për menaxhimin e krizave, duke zvogëluar dukshëm stafin.