Arbëri

Qeveria pezullon punën e institucioneve parashkollore, ankohen prindërit

Një muaj e gjysmë pasi janë hapur institucionet parashkollore publike e private, me vendim të Qeverisë të hënën është vendosur që të pezullohet veprimtaria e tyre.

Vendimi është marrë në kuadër të masave të reja për luftimin dhe parandalimin e COVID-19.