Arbëri

Hungaria vendos masa të reja, kosovarëve u ndalohet hyrja

Hungaria vendos masa të reja, kosovarëve u ndalohet hyrja

Hungaria ka vendosur kufizime të reja në kufijtë e saj për të ndalur përhapjen e koronavirusit pas rritjes së rasteve të reja, ka bërë të ditur të dielën zyra e kryeministri hungarez Victor Orban.

Hungaria lehtësoi të gjitha kufizimet në maj dhe hapi kufijtë për udhëtarët nga Bashkimi Evropian dhe nga shtetet fqinje që nuk janë në BE.