Arbëri

“Interaktiv” nis me raportin për Thaçin drejt Hagës

“Interaktiv” nis me raportin për Thaçin drejt Hagës

Java në “Interaktiv” do të nisë me një analizë dhe raport special rreth zhvillimeve të fundit politike në vend.

Zhvillimet e ditës për udhëtimin e presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi, drejt Hagës si i ftuar nga Prokuroria Speciale vijnë të përmbledhura në “Interaktivin” e së hënës.