Arbëri

“Politikë me virus” – kryetemë e edicionit të së dielës në Koha Ditore

Si u bë që në Kosovë edhe virusi vdekjeprurës COVID-19 të politizohet? Kjo është një nga shumë pyetjet që marrin përgjigje në edicionin e së dielës në Koha Ditore. 

“Politikë me virus” është shkrimi kryesor që përmban detaje për menaxhimin e pandemisë dhe vdekjet e dyshimta në Klinikën Infektive.