Arbëri

Hoti zotohet të mos ia negociojë kufijtë Kosovës

Hoti zotohet të mos ia negociojë kufijtë Kosovës

Kryeministri Avdullah Hoti, ka dhënë zotimin se nuk do t’ia negociojë kufijtë Kosovës, gjatë fazës së re të dialogut me Serbinë, së cilës i është dhënë start të premten në video-Samitin e Parisit, nikoqirë të të cilit ishin presidenti francez, Emanuel Macron dhe kancelarja gjermane, Angela Merkel. E ka thënë këtë përpara dy udhëheqësve të shteteve kryesore të Bashkimit Evropian.

Gjatë fjalimit të tij nëpërmjet një videolidhjeje, Hoti ka përmendur tri parime, i pari nga të cilët është ruajtja e integritetit territorial.